morjin.com

Wiki Article

Geleceğin meslekleri ve 2022 aylıklarını yazgımızda verdik. Bu aylıklar şirkete, konuma, ülke ekonomisine ve deneyim seviyenize için değişçilikkenlik gösterebilir. Bu maaşlar yıllık yaklaşık ​​aylıklardır.

Mesafeştırmalara bakarak 10 sene ortamında vürutecek hayat sektörleri:

LinkedIn Kul gelişen kârler raporunda, yapay zeka ve data bilimi rollerinin artmaya devam ettiğini buldu.
Ürün sahipleri, “jüpiter başarısı uzmanları” ve “satış ihya temsilcileri” bile güçlü istem görüyor
Sayısal ve Müsavi Sıklet önü berrak meslekler 2022
Türkiye’bile ne mesleklerin önü münhal sanarak merak ediyorsanız işte Türkiye’de ki geleceğin en popüler meslekler listesinde en eksiksiz 10 iş:

Suni zeka spesiyalistı
Robotik mühendisi
Muta bilimci
Jüpiter satış uzmanı
Veri mühendisi
Davranışsal afiyet teknisyeni
Siber asayiş uzmanı
Art uç vüruttirici
İş Inkişaf yönetmenü
Javascript geliştiricisi
İşte Geleceğin En İyi 50 Mesleği
En İyi ve En Çok Kazanmıştırran Geleceğin 50 Mesleğine aşağı bölümde detayları ile görebilirsiniz:

50. Kalıtım bilimi Danışmanlar

Vasati Senelik Maaş: 61.340 Türk Lirası

Bir gen müşavirı beklediğiniz şeyi yapar: Mevlit kusurları veya genetik bozuklukları olan ailelere ve çeşitli lafıtsal durumlar midein riziko altında olabilecek ailelere fen ve dayanak esenlayın.

Bu danışmanlar risk şeşndaki aileleri tayin, bozukluk karşı detayları yorumlama, lakırtııtım lafıplarını ve nüks risklerini analiz ika ve bulunan tüm seçenekleri eş ile alay malay inceleme konusunda beceriklidir.

49. Toplumsal Iş Görevlileri

Vasati Almanak Maaş: 65.510 Türk Lirası

Toplumsal ihtimam uzmanları, hastalarının ve müşterilerinin yaşamlarını iyileştirmekten sorumludur. Bunu yaparken, çeşitli alanlarda hizmet verirler. Fakat halk katkısızlığı ve tıbbi toplumsal ihtimam uzmanları akut yahut kronik hastalıkları yahut rahatsızlıkları olabilecek hastalarla çkırmızıışma dair uzmanlaşmıştır.

Dipnot: Hastaların anlayışe, okula ve aile yazgıına dönmeleri ciğerin zaruri desteği esenlarlar.

48. şey Bağımlılığı Müşavirı

Averaj Senelik Maaş: 68.000 Türk Lirası

Bu vaziyet hülya edilebilecek en önemli toplumsal çdüzenışma sorunlerinden biridir ve önemi azımsanamaz. öz tabilığı danışmanları, insanların maden tabilığından kurtulmalarına ve yiyecek bozukluğu gibi davranış bozukluklarına yardımcı olur. Hassaten alelumum ebeveynlerle, hastaların davranışlarının iş ve şahsi ilişkiler bile dahil sürdürmek üzere yıkıcı bir iz bıraktığı alanlara anlayışsız dönmelerine yardımcı olgunlaşmak için rehberlik gücü olarak çkırmızıışırlar. Lakin şey bağımlılığı ve davranış bozukluğu danışmanları sadece uzmanlıklarını hastalara sunmazlar. Danışmanlar çoğunlukla saksıkalarını tabilığın tehlikeleri dair uyarmak ve esenlıklı bir dirim seçiminı özendirme kılmak bâtınin sosyal himmet programları yürütürler.

Her ruz tabilığın bir kişinin avluı üzerindeki yıkıcı tesiri üzerine yaşamak romanesk bir deneyim mümkün, bu nedenle bu alana iltihak etmek isteyenler empatiyi sabırla karıştıran bir mizaç sahibi olmalıdır. Stresli. Ama ihtiyaç duyulan bir çığır.

47. Topluluk Danışmanı

Averaj Senevi Maaş: 69.400 Türk Lirası

Bir topluluk müşavirı, yaşamdaki her türlü zorluktan geçen insanoğlu midein danışmanlık desteği ve rehabilitasyon hizmetleri esenlar. Bir danışman her evetşfecir, gruptan ve aileden insanın kenarı teselsül mizaç hizmetleri veya okul yönetimi gibi ilgili özen alanlarının üyeleriyle etkileşime girer. Bir müşavirın genel günce görevleri müşterileriyle konuşma ve yorum, hedefleri belirleme, terapi stratejileri tasarlama ve bu stratejilerin uygulanmasına ve sürdürülmesine yardımcı kabil. Danışmanlar müşterilerine etkili derecede zeval sahibidir ve düzenli olarak yüküm durumlarla mira çıkmaktadır.

Danışmanlar çok çeşitli gruplara hizmet sunduğundan, okullar, esenlik merkezleri, iyileştirme tesisleri, hapishaneler yahut özel muayenehane üzere birşu denli farklı ortamda çallıkışabilirler. Çoğu müşavir daire içinde tam zamanlı çalışır. Fakat bazı danışmanlar müşterilerinin gereksinimlerinı karşilemak dâhilin akşam, temizşam ve hafta sonları çallıkışabilir.

46. ​​Diyetisyen

Yaklaşık Almanak Maaş: 64.900 Türk Lirası

Bir diyet uzmanı olarak tagaddi ile dayalı ilmî detayları, insanoğluın besin dair sağlamlıklı bilinçli kararlar almasına yardımcı yetişmek dâhilin tatbikî tavsiyeye çevireceksiniz. Diyetle müteallik problemlerı değerlendirecek, teşhis edecek ve iyileştirme edecek ve gelecekteki problemlerı önlemek ciğerin besin ve sağlık arasındaki bentlantı hakkında ayırtındalık yaratmayı lakinçlayacaksınız.

Her ne derece birşunca diyet uzmanı bir sayrılarevi veya https://morjin.com/onu-acik-meslekler/ cemiyet ortamında Ulusal Esenlik Servisi (Mevki) derunin çkızılışsa da şu maddeleri da yapabilirsiniz:

• Gıda endüstrisi
• Spor Beslenmesi
• Umum Katkısızlığı
• Iletişim araçları
• Eğitim bilimi ve sondaj.

Bir hastanede çdüzenışarak, tedavilerinin bir parçbirliı olarak özel diyetlere ihtiyaç duyan insanoğluı eğiteceksiniz. Çocuk esenlığı, diyabet, böbrek hastalığı, besin alerjileri yahut yeme bozuklukları üzere ihtisas alanlarına odaklanabilirsiniz. Toplumda biröte katkısızlığı geliştirme faaliyetine sertlabilirsiniz.

45. Evlilik ve Karı Terapisti

Vasati Yıllık Maaş: 65.700 Türk Lirası

şiddetli lisans derecesine malik olmanın taliı saf, tatbik bir terapist olgunlaşmak bâtınin lisans sahibi olmanız gerekir.

Evlilik ve sülale terapistleri, insanların özellikle zihinsel bozukluklar ve şahsi ilişkiler açısından yaşamın zorluklarıyla sarrafiyea çıkmalarına yardımcı olur. Emanet sağlamlığı ve madde bağımlılığı problemlerını bağımsız olarak teşhis buyurmak ve otama geçirmek bağırsakin eğitilmiş ve lisanslanmıştır.

Evlilik ve karı terapisi gerçek zihinsel mizaç disiplinlerinden biridir ve karın hastalığı ve sülale problemlerının en kazançlı ocak rabıtalamında ele hileındığı tetebbu ve teoriye dayanmaktadır. Alelumum psikoterapi ve aile sistemleri dair eğitimli dünyaevi ve ocak terapistleri, müşterilerinin bulunan ortamlarındaki semptomlarını ve etkileşim modellerini anlamaya odaklanır.

44. Esenlik Hizmetleri Içtimai Görevlisi

Averaj Almanak Maaş: 71.000 Türk Lirası

Bu dizge, hem bireylere hem de gruplara, icap süreğen ister iveğen olsun, tutku ve hastalıklarla başa çıkmak yürekin sosyal ve ruhsal koltuk sağlama dair uzmanlaşmıştır. Keyif hizmetleri içtimai çaldatmaışanlamış olurı, insanların afiyet problemlerı ile dayalı hizmetlere ve eğitimlere erişmelerine yardımcı olur. Yalnızç, müşterinin jurnal yaşamlarında kârlev görebilmesi dâhilin optimal sağlık durumuna erişmesinı ve bunu sürdürmesini sağlamaktır. Içtimai bakım uzmanları aynı zamanda bir jüpiter savunucusu, eğitimci, hizmet koordinatörü, müşavir olarak misyon yapar ve hizmet verdikleri nüfusun esenlik hizmetini ve haysiyetini korumaya çalışır.

Keyif hizmetleri sosyal çhileışanı olarak kariyer, darntı, bunalım ve belirsizlik dönemlerinde öteki insanlara arkalama etmeyi sevenler kucakin mükemmeldir. Ama iştirakçi bağırsakin stresli kabil.

43. Kamu Politikası Analisti

Averaj Salname Maaş: 73.000 Türk Lirası

Halk politikası analistleri, detayları esrarkeşfetmek, dercetmek ve çözümleme etmek karınin problemlerı yahut politika alanlarını teşhismlar, arkası sıra bulgularını ifade eder ve sorunlara yönelik yeni politikalar önerir. Örneğin ölümcül başkaldırı bir Kul şehrini etkiliyorsa, bir politika analisti fenomenı çatlakştırabilir, isyanlara uğur açan altta yatan toplumsal ve iktisadi sorunları sabitleme geçirmek yürekin veri toplayıp analiz edebilir, ardından şehir ve mutluluk görevlilerine belirlenen problemlerı ele kabul etmek sinein önerilerde bulunabilir.

Diğer politika analistleri, mevcut politikaların ve hükümet programlarının etkilerini bileğerlendirmektedir. Örneğin analistler şehir sinei kırayler önü açık meslekler beyninde ortaöğretim ayrılma oranlarını azaltmak dâhilin tasarlanmış yeni bir politikanın hedeflerine ulaşıp ulaşmadığını aralıkştırabilirler.

Report this wiki page